TL;DR: Какво по-хубаво от това да притежаваш iPad? Притежавате iPad Air в почти

...
TL;DR: Какво по-хубаво от това да притежаваш iPad? Притежавате iPad Air в почти
Коментари Харесай

Не пропускайте! Печелете спестявания за Деня на паметта за този почти актуален iPad Air, който идва със слушалки Beats, сега $119

TL;DR:  Какво по-хубаво от това да притежаваш iPad? Притежавате iPad Air в съвсем безупречно положение, който се доставя със слушалки Beats само за $119,97 (общ. $149) до 31 май!

Денят на паметта е един от най-хубавите дни в годината. Не само това отбелязва неофициалното начало на лятото, но този ден идва и с толкова много невероятни разпродажби и отстъпки.

Ако търсите страхотна техника, като таблет или слушалки, не търсете повече от този пакет. За  $119,97 (общ. $149) можете да вземете iPad Air от клас „ A “ и безвъзмезден чифт слушалки Beats Flex. Ще би трябвало да действате бързо, защото доставките са лимитирани и тази оферта продължава единствено до 31 май!

Да, този iPad Air е освежен, само че получи най-високата оценка — степен „ A! “ Това значи, че ще дойде при вас в положение като ново, с леки, в случай че не и нулеви признаци на изхабяване. Плюс това здравето на батерията му ще бъде най-малко 80%.

Ремонтиран пакет Apple iPad Air (20...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР